Fiskars 1070834 Comfort Oszcilláló esõztetõ (S-M) ÚJ

Fiskars 1070834 Comfort Oszcilláló esõztetõ (S-M) ÚJ

14 860 Ft

Ajánlataink a termékre

 

Fiskars 1070834 Comfort Oszcilláló esõztetõ (S-M) ÚJ

14 860 Ft
+ 1 990 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
kertigepkereskedes.hu
Termékleírás
Élvezze az egyenletes öntözést és optimalizálja a vízborítást az állítható Fiskars Comfort oszcilláló esõztetõvel, S-L. Gyorsan beállíthatja és konfigurálhatja a locsoló vízfedésének távolságát és irányát az intuitív, csúszásmentes vezérlõkkel, beleértve a fokozatmentesen állítható áramlást a teljes lefedettség szabályozásához. A hosszan tartó teljesítményre tervezett öntözõ kivehetõ, extra nagy rozsdamentes szűrõvel rendelkezik, amely megakadályozza a szennyezõdések és törmelékek bejutását a esõztetõcsövébe, a mellékelt fúvókatisztító eszköz pedig segít az eltömõdések eltávolításában. A levehetõ végsapka lehetõvé teszi a sprinkler egyszerű tisztára öblítését. A tartós fém talp kiváló esõztetõbiztosít, forgó lába és beépített akasztónyílása pedig könnyű, kompakt tárolást tesz lehetõvé. Az univerzális gyorscsatlakozó más márkákkal is működik. Terméknév: 1070834 Comfort Oszcilláló esõztetõ (S-M) ÚJ
Cikkszám: 1070834
Bruttó ár: 14860
 Amennyiben nem találod az  általad keresett terméket, vagy a rendelés során segítségre van szükséged, keress minket a KAPCSOLAT menüpont alatt található elérhetőségeken.
TUDT AD, HOGY REGISZTRÁLT VÁSÁRLÓKÉNT KEDVEZMÉNYESEN VÁSÁROLHATSZ?
IDE KATTINTVA REGISZTRÁLHAT SZ WEBÁRUHÁZUNKBA, ÉS MEGTEKINTHETED SZEMÉLYRE SZÓLÓ KEDVEZMÉNYES ÁRAINKAT!


Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.